Express Delivery

Pangiriman Express

Warehousing

Warehousing

E-Commerce

E-Dagang

Production

Produksi

Supermarket

Supermarkét

Labél termal langsung

Amplop Daptar Kemasan, Kantong Kantong (Poli Surat), Gelembung Surat, Label Transfer Termal, Label Thermal Langsung sareng Gulungan Kertas Termal.

Hiji parusahaan internasional kalayan a
komitmen pikeun kustomisasi

Fangda Packaging, didirikeun taun 2003, mangrupikeun produser munggaran Amplop Daptar Pangepak diri-perekat di Tiongkok, sareng ayeuna kami parantos janten pabrikan sareng éksportir ngarah di Daérah Pasipik.

Produk utama urang kalebet Amplop Daptar Ngepak, Kantong Kantong (Poli mail), Gelembung Surat, Labél Termal Langsung, Label Transfer Thermal sareng Thermal Paper Rrolls.

Aplikasi utama

Skenario panggunaan produk dipidangkeun di handap ieu

Pangiriman Express

Warehousing

E-Dagang

Produksi

Supermarkét