Label Lambaran A4

Label Lambaran A4

Pedaran pondok:

Labél lambaran mangrupikeun vérsi labél tina kertas printer. Éta ditujukeun pikeun digunakeun sareng printer inkjet sareng laser. Label lambaran asalna tina ukuran kertas tradisional 8,5 ″ x 11 ″, ogé dina konfigurasi format ageung: 8,5 ″ x 14 ″, 11 ″ x 17 ″, sareng 12 ″ x 18 ″.

 

Ukuran: 8,5 x 11,75 "

Bahan: kertas bodas henteu nganggo lapisan standar

Kandel: 70gsm

Labél per lambar: hiji

Nyetak: teu aya / logo lampu dina tonggong

Bungkusan: 1000 pcs / karton


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur produk:

* Labél lambaran FANGDA A4 didamel tina kertas, henteu ngandung karacunan naon waé, ngagaduhan lemes dina panangan sareng penampilan anu saé.

* Nyetak jelas

* Kertasna tiasa dina warna-warna sapertos bodas, ungu, koneng, pink jsb.

* Éta cocog pikeun printer inkjet sareng laser.

* Label standar kami aya dina bentuk sagi opat dina lambaran A4, tapi kami ogé nyayogikeun labél buleud sareng rupa-rupa bentuk sanés anu cocog sareng kabutuhan khusus anjeun.

* Tekanan sénsitip tekanan (ogé disebut PSA atanapi self-stick) dilarapkeun ku tekanan lampu tanpa aktip atanapi panas. Labél PSA sering gaduh pelepasan pelepasan anu ngajagi napel sareng ngabantosan penanganan labél.

Mangpaat labél lambar A4:

* Idéntifikasi produk, sapertos tab indéks file. Sababaraha inpormasi dina labél tiasa kalebet nami, eusi, sareng tanggal dimimitian.

* Genah dina sebaran

* Serbaguna sareng Gampang Dipaké

* Logistik sareng pengiriman, conto nyaéta labél alamat, labél kotak sareng labél palét.

* Pinuh didaur ulang

Kauntungannana FANGDA:

* Formula lem lebur panas eksklusif (gaduh sertipikat patén)

* P&P kuat ku 8 patén-patén.

* Mumpuni kalayan standar ngahontal sareng ISO.

* Integrasi Vertikal: panas ngalebur pembuatan perekat sareng palapis, percetakan, die cut ... sadaya prosés réngsé di bengkel urang sorangan.

* Kualitas pangiriman sareng reliabilitas kalayan harga anu paling kompetitif.

* Langkung 20 taun ékspor sareng impor bisnis.

* Suplai perusahaan express sareng kurir terkemuka di dunya langkung ti 10 taun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Aplikasi utama

    Skenario panggunaan produk dipidangkeun di handap ieu

    Pangiriman Express

    Warehousing

    E-Dagang

    Produksi

    Supermarkét