Tentang Kami

about

Fangda Packaging, didirikeun taun 2003, mangrupikeun produser munggaran Amplop Daptar Pangepak diri-perekat di Tiongkok, sareng ayeuna kami parantos janten pabrikan sareng éksportir ngarah di Daérah Pasipik.

Produk utama urang kalebet Amplop Daptar Ngepak, Kantong Kantong (Poli mail), Gelembung Surat, Labél Termal Langsung, Label Transfer Thermal sareng Thermal Paper Rrolls.

Pabrik anu dimodernisasi anyar kalayan nyepeng langkung ti 60000 méter pasagi, ampir 500 padamel anu damel di dieu. Fangda ngagaduhan langkung ti 100 sét mesin sareng fasilitas kalebet extruders PE 、 kertas pelepar sareng lem 、 konverter 、 mesin cetak 、 slitter sareng sét fasilitas uji laboratorium lengkep, jst.

Kami parantos sadar integrasi nangtung tina sadaya prosés anu kalibet dina pembuatan produk kami, sapertos produksi perekat, palapis kertas silikon, palapis perekat, ékstrusi pilem sareng ngarobih. Sadaya kagiatan di luhur dioperasikeun di jero bengkel urang sorangan anu ngajantenkeun manajemén produksi, pangurangan biaya sareng pengawasan QC langkung gampil.

factpry-1

Salajengna, Fangda dilengkepan laboratorium R&D anu canggih pisan sareng téknisi propésional anu atos ningalian produk téknologi énggal kalayan kreativitas sareng inovasi. Dugi ka ayeuna, perusahaan ngagaduhan 5 patén penemuan sareng sertifikasi ISO9001; produk ogé lulus uji ngahontal.

Nilai inti FANGDA nyaéta "Kualitas mangrupikeun kahirupan perusahaan". Tina milih bahan baku pikeun nganteurkeun barang ka palabuan, unggal prosedur ketat diinspéksi ku departemen Kontrol Kualitas. Dina waktos anu sami, FANGDA nganggo sistem ERP, OA, CRM pikeun ningkatkeun efisiensi damel, ngirangan limbah kertas, pikeun ngawujudkeun kantor héjo.

Pangalaman sareng sumanget urang dina ngamajukeun palanggan sadunya ngaktipkeun kami tumuh gancang sareng stabil. Hubungan kami bakal langkung nguatkeun ngalangkungan kerjasama win-win.

Wisata Pabrik

image2
image4
image8

Sertipikat

image17
image20
image22

Aplikasi utama

Skenario panggunaan produk dipidangkeun di handap ieu

Pangiriman Express

Warehousing

E-Dagang

Produksi

Supermarkét