Gelembung mailer

Gelembung mailer

Pedaran pondok:

Gelembung mailer mangrupikeun amplop empuk, ogé katelah mailer empuk atanapi bantal atanapi kantong jiffy, mangrupikeun amplop anu ngalebetkeun padding pelindung pikeun mayungan barang nalika pengiriman. Éta didamel tina kertas kraft bodas atanapi emas dijejeran ku gelembung pikeun gampang sisipan produk sareng dipiceun. Seals-sealing mailers nampilkeun strip perekat pikeun muka gancang sareng gampang.

 

Ukuran: 6 × 9 + 1,57 "

Bahan: kertas kraft emas

Kandelna: 110 gsm

Pita: lem lééh panas kualitas luhur (diproduksi ku nyalira)

Nyetak: logo, barkod

Bungkusan: 250 pcs / karton


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur produk:

* FANGDA kraft gelembung mailer (amplop empuk, kantong jiffy) didamel tina pilem gelembung sareng kertas kraft, henteu ngandung karacunan naon waé, raoseun lemes sareng tampilan anu saé.

* Fungsi gempa anu hadé, tiasa ngajagi barang tina karusakan geter.

* Résistansi cimata anu kuat.

* Perekat permanén dina tutup segel tiasa ngabantosan ngirangan résiko pérpétase atanapi maling.

* Kertas kraft tiasa dina warna anu béda sapertos emas, bodas, coklat sareng sajabana.

* Bahan luarna ogé tiasa didamel tina pilem poli, pilem laminasi aluminium pikeun ngeusi kabutuhan pelanggan.

* Amplop dibuka sapanjang dimensi munggaran

Mangpaat gelembung mailer:

* Perlindungan Luar Biasa sareng Kaamanan
Bantalan atanapi padding tiasa diwangun kana amplop milis kanggo ngabantosan ngajaga konténna.

* Genah dina sebaran
Pakét bantalan anu awét pikeun nyegah karusakan shock.

* Serbaguna sareng Gampang Dipaké

Éta cocog pikeun express, e-commerce, balanja, gudang, kantor nganggo jst.

* Pamasaran

Percetakan khusus tiasa ngadorong calon pembeli pikeun mésér produk.

* Pinuh didaur ulang

Kauntungannana FANGDA:

* Formula lem lebur panas eksklusif (gaduh sertipikat patén)

* P&P kuat ku 8 patén-patén.

* Mumpuni kalayan standar ngahontal sareng ISO.

* Integrasi vertikal: 3-lapisan pilem ékstrusi, panas lebur ngadamel perekat sareng palapis, percetakan, die cut ... sadaya prosés réngsé di bengkel urang sorangan.

* Kualitas pangiriman sareng reliabilitas kalayan harga anu paling kompetitif.

* Langkung 20 taun di industri palapis.

* Suplai perusahaan express sareng kurir terkemuka di dunya langkung ti 10 taun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Aplikasi utama

    Skenario panggunaan produk dipidangkeun di handap ieu

    Pangiriman Express

    Warehousing

    E-Dagang

    Produksi

    Supermarkét