Taros Kami

Fangda Packaging Co., Ltd. (Hebei, Cina)

Alamat

NO. 405 Yuanshi Avenue,

Shijiazhuang, Hebei, Cina

Telepon

0086-311-86538681

0086-13731468799

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

banner22
Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

Aplikasi utama

Skenario panggunaan produk dipidangkeun di handap ieu

Pangiriman Express

Warehousing

E-Dagang

Produksi

Supermarkét