Label Thermal Langsung

Label Thermal Langsung

Pedaran pondok:

Label termal langsung mangrupikeun jinis labél anu hemat biaya anu didamel kalayan prosés percetakan termal langsung. Dina prosés ieu, sirah citak termal digunakeun pikeun sacara otomatis panaskeun daérah khusus tina kertas anu dilapis, thermo-chromatic (atanapi termal). Saham labél termal langsung bakal ngarobah warna (biasana hideung) nalika dipanaskeun. Unsur pemanasan dina bentuk hurup atanapi gambar tiasa dianggo pikeun nyiptakeun gambar dina labél. Labél khusus tiasa gampang dilakukeun dina lokasi ku cara kieu.

Ukuran: 4 * 6 "

Bahan: kertas termal langsung

Kandel: 130 gsm

Inti: 1 "atanapi 3"

Jumlah: 1000 pcs / roll

Warna: warna bodas atanapi sanésna

Nyitak: polos atanapi tos dicitak sakumaha diperlukeun

Perekat: lem lééh panas kualitas luhur (diproduksi ku nyalira)

Format: tatu kaluar (opsional: tatu dina)

Bungkusan: 4 gulung / karton


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur produk:

* Fangda Direct Thermal Labels ngagaduhan jasa anu sensitipitas pisan, matérial lemes, stock raray bodas-bodas pikeun tiasa dicitak maksimum sareng scan bébas-gratis anu dipercaya.

* Tékt tinggi sareng perekat permanén tiasa diandelkeun sareng épisién anu saé pikeun lingkungan aplikasi anu béda-béda.

* Labél bodas sareng matte anu hérang nyayogikeun nyitak pikeun printer low-sedeng.

* Pelapis kraft kalender semi-buleusan awét sareng gampang dikupas. Labél kami idéal pikeun pengiriman barang, bungkusan, pergudangan, nampi, dianggo-di-kamajuan sareng aplikasi manajemén inventaris jsb.

* Nyokong peleburan panas lebur nyayogikeun kuat ka permukaan obyék.

* Cocog sareng Zebra, Datamax, Santo sareng printer labél termal sanés.

Aplikasi labél termal Langsung:

* Kanggo giliran gancang atanapi hiji waktos nganggo idéntifikasi produk.

* Labél termal langsung utamina dianggo pikeun aplikasi umur pondok sapertos label bungkusan anu dianggo ku FedEx atanapi UPS. Éta ngan ukur kedah lami sababaraha dinten dugi ka bungkus dugi ka pangguna akhir.

* Kanggo resi atanapi labél pengiriman. Ieu tiasa nyangking harga, barkod, alamat, resep, sareng sajabina.

Kauntungannana FANGDA:

* Rumus lem panas lebur Patén, pamekaran pikeun produk sareng lingkungan anu béda

* Desain opsional pilihan: sababaraha ukuran inti, ukuran cut maot jsb.

* Laboratorium panalungtikan sareng pamekaran mandiri

* Minuhan standar ngahontal sareng ISO.

* Integrasi vertikal: palapis silikon, pembuatan perekat ngalembereh panas sareng palapis, percetakan, die cut ... sadaya prosés réngsé di bengkel urang sorangan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Aplikasi utama

    Skenario panggunaan produk dipidangkeun di handap ieu

    Pangiriman Express

    Warehousing

    E-Dagang

    Produksi

    Supermarkét