Tren industri

Pangaruh robot distribusi kana industri logistik

c

Kalayan kamekaran téknologi logistik, urang kedah henteu biasa kana robot pangiriman. Dina kahirupan urang sadidinten, seueur barang ekspres urang dikirimkeun ku pangiriman, tapi ogé sababaraha kota mimiti ngapopulerkeun robot pangiriman. Dina raraga nguatkeun pamahaman kami ngeunaan robot distribusi, kami bakal nyandak anjeun ngartos pangaruh robot distribusi dina industri logistik.

A. Ngurangan nyéépkeun waktos tina urutan ka pangiriman

Konsép minuhan pesenan langsung saatos nampi sacara real time janten kanyataan. Robot bakal ngagampangkeun mindahkeun pesenan tina fasilitas produksi kana baki robotic kana bungkusan, harga diménsi, muatan dok sareng kontainer pengiriman.

B. Ngurangan kasalahan sareng kabutuhan pikeun logistik tibalik
Kamampuh robot pikeun ngarékam sajumlahing data sareng nalungtik éta pikeun kasalahan kalayan presisi anu hébat ngarah kana pangirangan kasalahan anu teu aya tandinganna.
Hasilna, bakal aya kirang paménta pikeun prosés logistik tibalik sakitar pemesanan anu teu pasti.

C. Langkung léngkah pangropéa preventif
Sanaos robot henteu peryogi tuangeun atanapi cai, aranjeunna peryogi pangropéa.
Tumuwuhna panggunaan robot dina pergudangan sareng sapanjang logistik peryogi langkung seueur insinyur sareng ahli pikeun ngalaksanakeun pangropéa pencegahan anu disetir ku Internet of Things, sareng ngalereskeun masalah anu timbul. Peran pagawé manusa dina industri logistik sacara dasarna robih.

D. Ngurangan beban tanaga gawé
Sakumaha didadarkeun di luhur, panggunaan robot dina industri logistik sacara langsung bakal mangaruhan tenaga kerja fisik anu dilakukeun ku padamelan manusa.
Sanaos ieu sigana moril sareng empati, éta nyayogikeun kasempetan pikeun pagawé pikeun ngalih kana padamelan anu langkung wawasan sareng pikaresepeun.
Pamakéan robot pikeun tugas manual, sapertos leumpang pikeun jangka waktu anu panjang, ngangkat produk sareng obyék anu kaleuwihan beurat, atanapi ngalaksanakeun bentuk latihan fisik sanés anu sababaraha pagawé tiasa henteu tiasa dilakonan, bakal ningkatkeun tanaga gawé ku nawiskeun padamelan pikeun jalma anu teu tiasa damel di operasi logistik tradisional.

g

E. Ngurangan modeu tunda angkutan antara pabrikan sareng pusat distribusi

Kusabab beuki seueur robot anu dianggo dina prosés logistik, telat angkutan antara moda transportasi anu béda ogé bakal dikirangan.
Ieu bakal janten hasil tina analisa gancang faktor pangaruh dina pangiriman, kalebet cuaca, kaayaan lalu lintas sareng sajabana
Pamustunganana, produk anu ngahontal pusat distribusi langkung gancang tiasa dikirimkeun ka konsumén langkung gancang.

F. Daya kakuatan pangolahan anu langkung saé sareng gancang ngalangkungan Internet of Things
Salah sahiji kauntungan panggedéna ngagunakeun robot dina logistik asalna tina Internét.
Nalika robot sumping online, kabutuhan langkung integrasi antara alat anu sanés bakal tumuh.
Hasilna, Internet of Things bakal asup hubungan simbiotik sareng robot.
Nalika salah sahiji bagéan hubungan ngajantenkeun, kitu ogé bagian sanésna, sareng sabalikna.


Aplikasi utama

Skenario panggunaan produk dipidangkeun di handap ieu

Pangiriman Express

Warehousing

E-Dagang

Produksi

Supermarkét