Warta

  • Label mindahkeun termal

    Kertas mindahkeun termal disebut ogé nyetak kertas dilapis. Kertas transfer termal mangrupikeun lapisan cet bodas dina permukaan kertas dasar, super dipencet sareng diolah, dibagi kana hiji sisi sareng dua sisi. Ieu utamina dianggo pikeun percetakan offset, percetakan kawat rupa gravure, sapertos gambar senior ...
    Maca deui
  • Gabungan merangan COVID-19

    Nyandak kasalametan pagawé sareng stabilitas sosial salaku tanggung jawabna, Fangda aktip ngaréspon panempatan nasional, mastikeun ngalaksanakeun sarat kawijakan sareng ngalaksanakeun tindakan gancang. Salila nyebarkeun pencegahan sareng pangendalian epidemi, staf parantos damel babarengan ...
    Maca deui
  • Fangda Core Tech – Perekat Panas

    Lem Panas mangrupikeun perekat palastik. Kaayaan fisikna robih sareng suhu dina kisaran suhu anu tangtu, sedengkeun sipat kimia na tetep henteu robih. Éta henteu-toksik, henteu bau sareng ramah lingkungan. Kusabab produk na padet, merenah pikeun bungkus, transportasi, panyimpenan ...
    Maca deui

Aplikasi utama

Skenario panggunaan produk dipidangkeun di handap ieu

Pangiriman Express

Warehousing

E-Dagang

Produksi

Supermarkét