Label mindahkeun termal

Label mindahkeun termal

Kertas mindahkeun termal disebut ogé nyetak kertas dilapis. Kertas transfer termal mangrupikeun lapisan cet bodas dina permukaan kertas dasar, super dipencet sareng diolah, dibagi kana hiji sisi sareng dua sisi. Éta ilaharna dianggo pikeun percetakan offset, percetakan kawat halus, sapertos albeum gambar senior, almenak, buku sareng majalah.

Perekat diri mangrupikeun salah sahiji bahan komposit, anu didamel tina kertas, pilem atanapi bahan-bahan khusus sanés salaku kertas raray, bagian tukangna dilapis ku napel, kertas panyalindungan dilapis silikon salaku kertas handap. Saatos percetakan, die-cutting sareng pamrosésan sanés kana labél produk réngsé. Kami nganggo kertas mindahkeun termal salaku labél perekat dumasar kertas raray, disebat labél perekat kertas transfer termal.

Sacara umum, waktos neundeun labél transfer termal sakitar 2 taun, kirang kapangaruhan ku suhu. Pita mindahkeun termal bakal diperyogikeun pikeun nyetak labélna.

Wengkuan aplikasi: supermarket, manajemén inventaris, tag pakéan, lini produksi industri. Cocog pikeun semi-sorotan percetakan warna dina promosi penjualan sareng industri. Aplikasi has kalebet labél kosmetik, labél farmasi sareng labél industri pangan. Tiasa napel dina seueurna permukaan substrat sareng permukaan saderhana, kalebet kardus, pilem plastik.

Kiwari, labél transfer termal ogé dianggo dina bungkus éksprés. Pakétanana panginten tiasa dilabélan atanapi dilebetkeun kana bungkusan. Ieu tiasa nyayogikeun harga, barkod, idéntifikasi UPC, pitunjuk panggunaan, alamat, iklan, resep, sareng sajabina. Éta ogé tiasa dianggo pikeun ngabantosan atanapi nunjukkeun ngarobih atanapi pilferage.

Sareng labél mailing ngaidéntifikasi anu nampi, anu ngirim sareng inpormasi sanés anu panginten aya gunana dina transit. Seueur paket perangkat lunak sapertos pemroses kecap sareng program manajer kontak ngahasilkeun labél standarisasi tina sét data anu saluyu sareng standar pos. Labél ieu ogé tiasa kalebet dina kodeu pengarahan sareng syarat penanganan khusus pikeun nyepetkeun pangiriman.


Pos waktos: Okt-20-2020

Aplikasi utama

Skenario panggunaan produk dipidangkeun di handap ieu

Pangiriman Express

Warehousing

E-Dagang

Produksi

Supermarkét