Amplop Daptar Ngepak Kertas

Amplop Daptar Ngepak Kertas

Pedaran pondok:

Amplop Daptar Kertas Wungkus Amplop ngamungkinkeun anjeun pikeun gampang ngabagi dokumén ka konsumén anjeun tanpa hariwang yén éta bakal kagulung atanapi dialungkeun.

 

Ukuran: 240 × 180 mm

Bahan: Kertas Transparan

Kandel: 25gsm + 40gsm

Warna: Héjo & hideung atanapi ngarobih

Nyitak: DOCUMENTOS / PAKET DAFTAR / CETIKAN Kustomisasi

Perekat: kualitas luhur lem lééh panas (Dipaténkeun)

Liner: kertas kraft bodas

Bungkusan: 1000 pcs / karton


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur produk:

* Dokumén FANGDA amplop dilingkungan diwangun ku kertas transparan, henteu ngandung zat bahaya, 100% produk héjo biodegradable.

* Produk ramah lingkungan anu seueur dianggo dina industri pengiriman sareng logistik.

* Éta pastikeun dokumén pengiriman barang tetep ditangtayungan.

* Résistansi cimata anu kuat, henteu gampang dieusian, nyegah kaleungitan.

* Amplop sénsitip tekanan aman sareng ngajagi dokumén anu napel dina luar kiriman

* Inpormasi khusus-dicitak dipénta ku konsumén.

* Nyokong perekat lebur panas nyayogikeun kuat ka sagala rupa permukaan sapertos kertas, plastik, produk bergelombang, jst.

* Amplop daptar bungkus ngalindungan akun barang tina eusi barang anu dikirimkeun sahingga otoritas tiasa ngahijikeun beurat paket sareng konsumén tiasa mariksa naha konténna cocog sareng lokasina.

Mangpaat Amplop Daptar Ngepak:

* Perlindungan sareng Kaamanan Anu Saé
Bungkus Daptar Amplop ngajaga kertas dilindungan sareng aman dina transit.

* Tahan hawa
Kertas awét ngajaga dokumén penting babarengan sareng dijagaan tina kokotor, kalembaban sareng unsur-unsur na.

* Serbaguna sareng Gampang Dipaké

Larapkeun kana kotak, amplop, kantong surat, tabung, sareng seueur deui! Beungkeut perekat permanén sacara instan kana rupa-rupa substrat; kantun mesék dukungan sareng pasang tekanan.

Kauntungannana FANGDA:

* Formula lem lebur panas eksklusif (gaduh sertipikat patén)

* P&P anu kuat sareng patén-patén nyalira.

* Ngahontal na Certified ISO.

* Integrasi nangtung dina produksi: pilem ékstrusi, lapisan silikon, produksi panas napelkeun sareng palapis, percetakan, paéh ... sadayana prosés réngsé di bengkel urang sorangan.

* Kualitas pangiriman sareng reliabilitas kalayan harga anu paling kompetitif.

* Langkung 20 taun di industri palapis.

* Suplai perusahaan express sareng kurir terkemuka di dunya langkung ti 10 taun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Aplikasi utama

    Skenario panggunaan produk dipidangkeun di handap ieu

    Pangiriman Express

    Warehousing

    E-Dagang

    Produksi

    Supermarkét