Amplop Daptar Kemasan PE

Amplop Daptar Kemasan PE

Pedaran pondok:

Tekanan Daptar Pakét sénsitip aman sareng ngajagi dokumén anu dipasang di luar bungkus.

 

Ukuran: 4,5 "x5.5"

Bahan: PE

Kandel: Top 45mic Handap 35mic

Warna: Beureum & hideung

Nyitak: DAFTAR PÉKLAK DIKASOR

Perekat: lem lééh panas kualitas luhur (diproduksi ku nyalira)

Liner: kertas kraft bodas

Bungkusan: 1000 pcs / karton


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur produk:

* Amplop daptar paking FANGDA diwangun ku pilem anyar anu asli, henteu ngandung karacunan naon waé, pastikeun ngadopsi résistansi pangaruh énggal tina pembuatan bahan énggal.

* Éta kalayan fungsi tahan cai, tiasa ngajagi dokumén kertas tina janten baseuh.

* Résistansi cimata anu kuat, henteu gampang rusak, nyegah dileungitkeun.

* Amplop sénsitip tekanan aman sareng ngalindungan dokumén anu dipasang di luar kiriman * Pra-dicitak sareng "daptar bungkus dilingkupkeun", "makalah penting" sareng "ulah ngancurkeun" peringatan

* Nyokong peleburan panas lebur nyayogikeun kuat ka kertas sareng produk bergelombang

* Amplop dibuka sapanjang dimensi munggaran

Mangpaat Amplop Daptar Ngepak:

* Perlindungan sareng Kaamanan Anu Saé
Bungkus Daptar Amplop ngajaga kertas dilindungan sareng aman dina transit.

* Tahan hawa
Poliétilén awét ngajaga dokumén penting babarengan sareng dijagaan tina kokotor, beueus sareng unsur-unsur.

* Serbaguna sareng Gampang Dipaké

Larapkeun kana kotak, amplop, kantong surat, tabung, sareng seueur deui! Beungkeut perekat permanén sacara instan kana rupa-rupa substrat; kantun mesék dukungan sareng pasang tekanan.

Spésifikasi populér:

UKURAN (INCH) PRINTING PCS / KARTON
4.5x5.5  "Packing List Enclosed" Full Face

1000

4.5x5.5 Jalur "Packing List Enclosed"

1000

4.5x5.5 "Invoice Enclosed" Full Face

1000

4.5x5.5 Jalur "Invoice Enclosed"

1000

4.5x5.5 jelas

1000

4,5x6 "Packing List Enclosed" Full Face

1000

4,5x6 Jalur "Packing List Enclosed"

1000

4,5x6 Jalur "Invoice Enclosed"

1000

4,5x6 jelas

1000

7x5.5 "Packing List Enclosed" Full Face

1000

7x5.5 Jalur "Packing List Enclosed"

1000

7x5.5 Jalur "Invoice Enclosed"

1000

7x5.5 jelas

1000

5,5x10 Jalur "Packing List Enclosed"

1000

5,5x10 Jalur "Invoice Enclosed"

1000

5,5x10 jelas

1000

7x10 jelas

1000

9,5x12 jelas

500


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Aplikasi utama

    Skenario panggunaan produk dipidangkeun di handap ieu

    Pangiriman Express

    Warehousing

    E-Dagang

    Produksi

    Supermarkét