Poly Bubble Mailer

Poly Bubble Mailer

Pedaran pondok:

Poly Bubble mailer mangrupikeun amplop empuk, ogé katelah mailer cushioned atanapi bubble bag, mangrupikeun amplop anu ngalebetkeun padding pelindung pikeun mayungan barang nalika pengiriman. Éta diwangun tina poliétilén dijejeran ku gelembung pikeun gampang sisipan produk sareng dipiceun. Seals-sealing mailers nampilkeun strip perekat pikeun muka gancang sareng gampang.

 

Ukuran: 8 1/2 x 12 + 1,57 "

Bahan: LDPE

Kandel: 60mic (sisi hiji)

Pita: lem lééh panas kualitas luhur (diproduksi ku nyalira)

Nyetak: logo, barkod

Bungkusan: 100 pcs / karton


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur produk:

* FANGDA poli gelembung gelembung (amplop empuk) didamel tina pilem gelembung sareng pilem LDPE, henteu ngandung karacunan, ngagaduhan rasa lemes dina panangan sareng penampilan anu saé.

* Fungsi shockproof anu saé, tiasa ngajagi barang tina karusakan geter.

* Résistansi cimata anu kuat sareng tahan cai.

* Perekat permanén dina tutup segel tiasa ngabantosan ngirangan résiko pérpétase atanapi maling.

* Pilem poli tiasa dina sababaraha warna sapertos bodas, hideung, koneng, pink jsb.

* Bahan luarna ogé tiasa didamel tina pilem laminasi aluminium kanggo ngeusi kabutuhan pelanggan.

* Kalayan gelembung hawa na, poliés gelembung poli bodas mangrupikeun salah sahiji amplop pangiriman beurat anu paling enteng sayogi (60% - 70% langkung énggal tibatan kantong empuk kertas). Ngabantosan nurunkeun biaya milis anjeun!

* Tukang ngégél segel diri anu dikuatkeun ngagaduhan corétan perekat anu caket dina pangiriman anu paling kasar. Permukaan lemes tambahan dina amplop gelembung ieu cocog pikeun tulisan leungeun atanapi panyiri.

Mangpaat gelembung mailer:

* Perlindungan Luar Biasa sareng Kaamanan
Bantalan atanapi padding tiasa diwangun kana amplop milis kanggo ngabantosan ngajaga konténna.

* Genah dina sebaran
Pakét bantalan anu awét pikeun nyegah karusakan shock.

* Serbaguna sareng Gampang Dipaké

Éta cocog pikeun express, e-commerce, balanja, gudang, kantor nganggo jst.

* Pamasaran

Percetakan khusus tiasa ngadorong calon pembeli pikeun mésér produk.

* Pinuh didaur ulang

Kauntungannana FANGDA:

* Formula lem lebur panas eksklusif (gaduh sertipikat patén)

* P&P kuat ku 8 patén-patén.

* Mumpuni kalayan standar ngahontal sareng ISO.

* Integrasi vertikal: 3-lapisan pilem ékstrusi, panas lebur ngadamel perekat sareng palapis, percetakan, die cut ... sadaya prosés réngsé di bengkel urang sorangan.

* Kualitas pangiriman sareng reliabilitas kalayan harga anu paling kompetitif.

* Langkung 20 taun ékspor sareng impor bisnis.

* Suplai perusahaan express sareng kurir terkemuka di dunya langkung ti 10 taun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Aplikasi utama

    Skenario panggunaan produk dipidangkeun di handap ieu

    Pangiriman Express

    Warehousing

    E-Dagang

    Produksi

    Supermarkét