Poliésis

Poliésis

Pedaran pondok:

Surat poliéfinfin anu kuat ngajaga produk tina beueus nalika kiriman.

 

Ukuran: 6 × 9 + 1,5 "

Bahan: LDPE

Kandelna: 60 mm

Pita: lem lééh panas kualitas luhur (diproduksi ku nyalira)

Garis berlubang: 1-2 garis (opsional)

Nyetak: Dugi ka 9 warna

Bungkusan: 1000 pcs / karton


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur produk:

* FANGDA poly mailer didamel tina tilu lapisan pilem ekstrusi, henteu ngandung karacunan naon waé, raoseun lemes dina panangan sareng penampilan anu hadé.

* Fungsi tahan cai anu hadé, tiasa ngajagi barang tina baseuh.

* Fungsi kabocoran-buktina, cairan di jero moal kabocoran.

* Tahanan tusukan anu kuat, tiasa ngamuat barang beurat tapi henteu ngarusak.

* Perekat permanén dina tutup segel tiasa ngabantosan ngirangan résiko pérpétase atanapi maling.

* Pilemna tiasa bodas-kulawu, hideung, atanapi warna sanésna; permukaanna tiasa dipilih Matt atanapi ngagurilap.

* Desain khusus pikeun industri anu béda: pita segel dobel kanggo barang anu tiasa dikaluarkeun deui e-commerce, kantong nganggo gagang kanggo balanja sareng sajabana

* Amplop dibuka sapanjang dimensi munggaran

Mangpaat Poly mailer:

* Perlindungan Luar Biasa sareng Kaamanan

Mailers poli ngirangan résiko kaamanan kiriman.

* Genah dina sebaran

Pakét poliétilén awét bungkus barang pikeun nyingkahan kokotor, kalembaban sareng sajabana

* Serbaguna sareng Gampang Dipaké

Éta cocog pikeun express, e-commerce, balanja, gudang, kantor nganggo jst.

* Pamasaran

Percetakan khusus tiasa ngadorong calon pembeli pikeun mésér produk.

Kauntungannana FANGDA:

* Formula lem lebur panas eksklusif (gaduh sertipikat patén)

* Desain khusus opsional: pouch waybill napel dina kantong, pita dobel, liang cecekelan sareng sajabana ...

* P&P kuat ku 8 patén-patén.

* Mumpuni kalayan standar ngahontal sareng ISO.

* Integrasi vertikal: 3-lapisan pilem ékstrusi, panas lebur ngadamel perekat sareng palapis, percetakan, die cut ... sadaya prosés réngsé di bengkel urang sorangan.

* Kualitas pangiriman sareng reliabilitas kalayan harga anu paling kompetitif.

* Langkung 20 taun di industri palapis.

* Suplai perusahaan express sareng kurir terkemuka di dunya langkung ti 10 taun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Aplikasi utama

    Skenario panggunaan produk dipidangkeun di handap ieu

    Pangiriman Express

    Warehousing

    E-Dagang

    Produksi

    Supermarkét