Amplop Daptar Packing PP

Amplop Daptar Packing PP

Pedaran pondok:

Amplop Daptar Pakét sénsitip tekanan seueur dianggo pikeun ngamankeun sareng nangtayungan dokumén anu dipasang di luar bungkus nalika pangiriman.

 

Ukuran: 235 × 175 mm

Bahan: PP

Kandel: Top 30mic Handap 20mic

Warna: Jeruk & hideung atanapi anu sanés numutkeun sarat

Nyitak: INVOIS DIPASKIRAN / Disaluyukeun

Perekat: lem lééh panas kualitas luhur (diproduksi ku nyalira)

Liner: kertas kraft bodas

Bungkusan: 1000 pcs / karton


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur produk:

* Dokumén FANGDA amplop dilingkungan diwangun ku pilem PP (100% pilem énggal), henteu ngandung zat bahaya.

* Éta kalayan fungsi tahan cai, pastikeun eusi amplopna henteu baseuh sareng kaurus.

* Résistansi cimata anu kuat, henteu gampang dieusian, nyegah kaleungitan.

* Amplop sénsitip tekanan aman sareng ngajagi dokumén anu napel dina luar kiriman

* Pra-diprint sareng sadaya inpormasi anu dibutuhkeun ku palanggan.

* Nyokong peleburan panas lebur nyayogikeun kuat ka kertas sareng produk bergelombang

* Amplop daptar bungkus ngalindungan akun barang tina eusi barang anu dikirimkeun sahingga otoritas tiasa ngahijikeun beurat paket sareng konsumén tiasa mariksa naha konténna cocog sareng lokasina.

Aplikasi:

Amplop daptar kemasan mangrupikeun dompét dokumén sasarengan sareng palapis pelepasan di tukang anu sampurna nempel dina rupa-rupa permukaan pikeun nyegah leungit dokumén salami kiriman. Dompét dokumén disimpen dina luar bungkus. Nalika nampi iket, panarima tiasa gampang ningali dokuménna tanpa muka bungkusan éta nyalira. Éta cocog pikeun prosés pengiriman sareng logistik sareng nyayogikeun panyalindungan sareng kaamanan anu hadé anu ngajagi dokumén dijagaan sareng diamankeun salami transit. Éta tiasa dianggo pikeun kiriman parsél, dokumén, e-komoditi, jst.

Spésifikasi populér:

Barang Ukuran (mm) PCS / KARTON
C4 Polos 325x235

500

C4 Dicitak 325x235

500

C5 Polos 235x175

1000

C5 Dicitak 235x175

1000

C6 Polos 175x132

1000

C6 Dicitak 175x132

1000

A7 polos 123x110

1000

A7 dicitak 123x110

1000

DL Plain 235x132

1000

DL Dicitak 235x132

1000


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Aplikasi utama

    Skenario panggunaan produk dipidangkeun di handap ieu

    Pangiriman Express

    Warehousing

    E-Dagang

    Produksi

    Supermarkét