Produk

FANGDA

Produk

  • Poly Bubble Mailer

    Poly Bubble Mailer

    Poly Bubble mailer mangrupikeun amplop empuk, ogé katelah mailer cushioned atanapi bubble bag, mangrupikeun amplop anu ngalebetkeun padding pelindung pikeun mayungan barang nalika pengiriman. Éta diwangun tina poliétilén dijejeran ku gelembung pikeun gampang sisipan produk sareng dipiceun. Seals-sealing mailers nampilkeun strip perekat pikeun muka gancang sareng gampang.

     

    Ukuran: 8 1/2 x 12 + 1,57 "

    Bahan: LDPE

    Kandel: 60mic (sisi hiji)

    Pita: lem lééh panas kualitas luhur (diproduksi ku nyalira)

    Nyetak: logo, barkod

    Bungkusan: 100 pcs / karton

  • A4 Sheet Label

    Label Lambaran A4

    Labél lambaran mangrupikeun vérsi labél tina kertas printer. Éta ditujukeun pikeun digunakeun sareng printer inkjet sareng laser. Label lambaran asalna tina ukuran kertas tradisional 8,5 ″ x 11 ″, ogé dina konfigurasi format ageung: 8,5 ″ x 14 ″, 11 ″ x 17 ″, sareng 12 ″ x 18 ″.

     

    Ukuran: 8,5 x 11,75 "

    Bahan: kertas bodas henteu nganggo lapisan standar

    Kandel: 70gsm

    Labél per lambar: hiji

    Nyetak: teu aya / logo lampu dina tonggong

    Bungkusan: 1000 pcs / karton

  • PE Packing List Envelope

    Amplop Daptar Kemasan PE

    Tekanan Daptar Pakét sénsitip aman sareng ngajagi dokumén anu dipasang di luar bungkus.

     

    Ukuran: 4,5 "x5.5"

    Bahan: PE

    Kandel: Top 45mic Handap 35mic

    Warna: Beureum & hideung

    Nyitak: DAFTAR PÉKLAK DIKASOR

    Perekat: lem lééh panas kualitas luhur (diproduksi ku nyalira)

    Liner: kertas kraft bodas

    Bungkusan: 1000 pcs / karton

  • PP Packing List Envelope

    Amplop Daptar Packing PP

    Amplop Daptar Pakét sénsitip tekanan seueur dianggo pikeun ngamankeun sareng nangtayungan dokumén anu dipasang di luar bungkus nalika pangiriman.

     

    Ukuran: 235 × 175 mm

    Bahan: PP

    Kandel: Top 30mic Handap 20mic

    Warna: Jeruk & hideung atanapi anu sanés numutkeun sarat

    Nyitak: INVOIS DIPASKIRAN / Disaluyukeun

    Perekat: lem lééh panas kualitas luhur (diproduksi ku nyalira)

    Liner: kertas kraft bodas

    Bungkusan: 1000 pcs / karton

  • Direct Thermal Label

    Label Thermal Langsung

    Label termal langsung mangrupikeun jinis labél anu hemat biaya anu didamel kalayan prosés percetakan termal langsung. Dina prosés ieu, sirah citak termal digunakeun pikeun sacara otomatis panaskeun daérah khusus tina kertas anu dilapis, thermo-chromatic (atanapi termal). Saham labél termal langsung bakal ngarobah warna (biasana hideung) nalika dipanaskeun. Unsur pemanasan dina bentuk hurup atanapi gambar tiasa dianggo pikeun nyiptakeun gambar dina labél. Labél khusus tiasa gampang dilakukeun dina lokasi ku cara kieu.

    Ukuran: 4 * 6 "

    Bahan: kertas termal langsung

    Kandel: 130 gsm

    Inti: 1 "atanapi 3"

    Jumlah: 1000 pcs / roll

    Warna: warna bodas atanapi sanésna

    Nyitak: polos atanapi tos dicitak sakumaha diperlukeun

    Perekat: lem lééh panas kualitas luhur (diproduksi ku nyalira)

    Format: tatu kaluar (opsional: tatu dina)

    Bungkusan: 4 gulung / karton

  • Thermal paper roll

    Gulung kertas termal

    Kertas termal (kadang disebat gulung Inok) mangrupikeun kertas halus khusus anu dilapis ku bahan anu dirumuskeun pikeun ngarobih warna nalika kakeunaan ku panas. Hal ieu dianggo dina printer termal, khususna di alat anu murah atanapi enteng sapertos nambihan mesin, register awis dll.

     

    Ukuran: 3 1/8 inci (sami sareng 80 * 80 mm)

    Bahan: 55gsm kertas termal

    Inti: plastik 13mm

    Panjangna: 80m per gulung

    Warna: bodas

    Nyitak: hurup hideung atanapi biru

    Bungkusan: 27 gulungan / karton

  • Poly mailer

    Poliésis

    Surat poliéfinfin anu kuat ngajaga produk tina beueus nalika kiriman.

     

    Ukuran: 6 × 9 + 1,5 "

    Bahan: LDPE

    Kandelna: 60 mm

    Pita: lem lééh panas kualitas luhur (diproduksi ku nyalira)

    Garis berlubang: 1-2 garis (opsional)

    Nyetak: Dugi ka 9 warna

    Bungkusan: 1000 pcs / karton

  • Thermal transfer label

    Label mindahkeun termal

    Label pamindahan termal mangrupikeun salembar kertas mindahkeun termal kalayan perekat pikeun dicitak, biasana, ditempelkeun kana wadah atanapi produk, anu ditulis atanapi dicitak inpormasi atanapi simbol ngeunaan produk atanapi barang.

     

    Ukuran: 4 * 6 "

    Bahan: kertas mindahkeun termal

    Kandel: 130 gsm

    Inti: 1 "atanapi 3"

    Jumlah: 1000 pcs / roll

    Warna: warna bodas atanapi sanésna

    Nyitak: polos atanapi tos dicitak sakumaha diperlukeun

    Perekat: lem lééh panas kualitas luhur (diproduksi ku nyalira)

    Format: tatu kaluar (opsional: tatu dina)

    Bungkusan: 4 gulung / karton

  • Bubble mailer

    Gelembung mailer

    Gelembung mailer mangrupikeun amplop empuk, ogé katelah mailer empuk atanapi bantal atanapi kantong jiffy, mangrupikeun amplop anu ngalebetkeun padding pelindung pikeun mayungan barang nalika pengiriman. Éta didamel tina kertas kraft bodas atanapi emas dijejeran ku gelembung pikeun gampang sisipan produk sareng dipiceun. Seals-sealing mailers nampilkeun strip perekat pikeun muka gancang sareng gampang.

     

    Ukuran: 6 × 9 + 1,57 "

    Bahan: kertas kraft emas

    Kandelna: 110 gsm

    Pita: lem lééh panas kualitas luhur (diproduksi ku nyalira)

    Nyetak: logo, barkod

    Bungkusan: 250 pcs / karton

  • Paper Packing List Envelope

    Amplop Daptar Ngepak Kertas

    Amplop Daptar Kertas Wungkus Amplop ngamungkinkeun anjeun pikeun gampang ngabagi dokumén ka konsumén anjeun tanpa hariwang yén éta bakal kagulung atanapi dialungkeun.

     

    Ukuran: 240 × 180 mm

    Bahan: Kertas Transparan

    Kandel: 25gsm + 40gsm

    Warna: Héjo & hideung atanapi ngarobih

    Nyitak: DOCUMENTOS / PAKET DAFTAR / CETIKAN Kustomisasi

    Perekat: kualitas luhur lem lééh panas (Dipaténkeun)

    Liner: kertas kraft bodas

    Bungkusan: 1000 pcs / karton

Aplikasi utama

Skenario panggunaan produk dipidangkeun di handap ieu

Pangiriman Express

Warehousing

E-Dagang

Produksi

Supermarkét