Gulung kertas termal

Gulung kertas termal

Pedaran pondok:

Kertas termal (kadang disebat gulung Inok) mangrupikeun kertas halus khusus anu dilapis ku bahan anu dirumuskeun pikeun ngarobih warna nalika kakeunaan ku panas. Hal ieu dianggo dina printer termal, khususna di alat anu murah atanapi enteng sapertos nambihan mesin, register awis dll.

 

Ukuran: 3 1/8 inci (sami sareng 80 * 80 mm)

Bahan: 55gsm kertas termal

Inti: plastik 13mm

Panjangna: 80m per gulung

Warna: bodas

Nyitak: hurup hideung atanapi biru

Bungkusan: 27 gulungan / karton


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur produk:

* Kertas Thermal Fangda gaduh kualitas premium dina palapis

* Permukaan lemes ngageser gampang ngalangkungan kalkulator atanapi mesin POS, henteu kedah diungkulan rips di tengah itungan penting.

* Warna seragam permukaan

* Henteu nganggo bahan percetakan, henteu nganggo pita karbon atanapi kartrid tinta nalika dianggo

* Pelapisna bakal hideung nalika dipanas, tapi palapis anu janten biru atanapi beureum kadang dianggo. Sedengkeun sumber panas anu kabuka, sapertos seuneu, tiasa ngabolaykeun kertasna, kuku jari ku cara ngusap gancang kertas ogé bakal ngahasilkeun panas anu cekap tina gesekan pikeun ngahasilkeun tanda.

* Gulungan kertas cocog sareng printer termal séri Epson TM-T88, printer termal Star TSP-100, printer termal Bixolon SRP-350, printer termal Citizen CT-S310, printer sistem countertop POS Station Semanggi, sareng seueur deui anu sanés.

Aplikasi tina gulungan kertas Termal:

* Sistem katering hotél

* Sistem terminal POS

* Sistem telekomunikasi

* Sistem médis

* Sistem perbankan

* Supermarkét

* Stasion bénsin

* Stasion lotre

Kauntungannana FANGDA:

* Formula palapis patén, pamekaran pikeun produk sareng lingkungan anu béda

* Desain khusus opsional: sagala rupa inti, ukuran cut die, bungkus sareng sajabana

* Laboratorium panalungtikan sareng pamekaran mandiri

* Standar rapat ngeunaan REACH sareng ISO

* Integrasi vertikal: palapis silikon, pembuatan perekat ngalembereh panas sareng palapis, percetakan, die cut ... sadaya prosés réngsé di bengkel urang sorangan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Aplikasi utama

    Skenario panggunaan produk dipidangkeun di handap ieu

    Pangiriman Express

    Warehousing

    E-Dagang

    Produksi

    Supermarkét