Label mindahkeun termal

Label mindahkeun termal

Pedaran pondok:

Label pamindahan termal mangrupikeun salembar kertas mindahkeun termal kalayan perekat pikeun dicitak, biasana, ditempelkeun kana wadah atanapi produk, anu ditulis atanapi dicitak inpormasi atanapi simbol ngeunaan produk atanapi barang.

 

Ukuran: 4 * 6 "

Bahan: kertas mindahkeun termal

Kandel: 130 gsm

Inti: 1 "atanapi 3"

Jumlah: 1000 pcs / roll

Warna: warna bodas atanapi sanésna

Nyitak: polos atanapi tos dicitak sakumaha diperlukeun

Perekat: lem lééh panas kualitas luhur (diproduksi ku nyalira)

Format: tatu kaluar (opsional: tatu dina)

Bungkusan: 4 gulung / karton


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur produk:

* Fangda Thermal Transfer Labels ngagaduhan peunteun sensitipitas, bahan lemes, stock raray ultra-bodas pikeun kabisa nyetak sareng scan bébas-gratis anu dipercaya.

* Tékt tinggi sareng perekat permanén tiasa diandelkeun sareng épisién anu saé pikeun lingkungan aplikasi anu béda-béda.

* Labél bodas sareng matte anu hérang nyayogikeun nyitak pikeun printer low-sedeng.

* Pelapis kraft kalender semi-buleusan awét sareng gampang dikupas. Labél kami idéal pikeun pengiriman barang, bungkusan, pergudangan, nampi, dianggo-di-kamajuan sareng aplikasi manajemén inventaris jsb.

* Nyokong peleburan panas lebur nyayogikeun kuat ka permukaan obyék.

* Cocog sareng Zebra, Datamax, Santo sareng printer labél termal sanés.

Aplikasi labél mindahkeun termal:

* Idéntifikasi produk permanén ku labél lumrah; labél kedah tetep aman salami kahirupan produk.

* Pakét panginten tiasa dilabelan atanapi dilebetkeun kana iket. Ieu tiasa nyayogikeun harga, barkod, idéntifikasi UPC, pitunjuk panggunaan, alamat, iklan, resep, sareng sajabina. Éta ogé tiasa dianggo pikeun ngabantosan atanapi nunjukkeun ngarobih atanapi pilferage.

* Labél ngenalkeun ngaidentipikasi anu nganjang, anu ngirim sareng inpormasi sanés anu panginten tiasa dianggo dina transit. Seueur paket perangkat lunak sapertos pemroses kecap sareng program manajer kontak ngahasilkeun labél standarisasi tina sét data anu saluyu sareng standar pos. Labél ieu ogé tiasa kalebet dina kodeu pengarahan sareng syarat penanganan khusus pikeun nyepetkeun pangiriman.

Kauntungannana FANGDA:

* Rumus lem panas lebur Patén, pamekaran pikeun produk sareng lingkungan anu béda

* Desain khusus opsional: sagala rupa inti, ukuran cut maot jsb.

* Laboratorium panalungtikan sareng pamekaran mandiri

* Minuhan standar ngahontal sareng ISO.

* Integrasi vertikal: palapis silikon, pembuatan perekat ngalembereh panas sareng palapis, percetakan, die cut ... sadaya prosés réngsé di bengkel urang sorangan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Aplikasi utama

    Skenario panggunaan produk dipidangkeun di handap ieu

    Pangiriman Express

    Warehousing

    E-Dagang

    Produksi

    Supermarkét